Priser

Coaching bør være en mulighed for flertallet, og derfor er priserne sat på et rimeligt niveau.

Priser coaching:

  1. første session 1,5 time: 900 kr
  2. efterfølgende session 1 time: 600 kr

Prisen er angivet for private. Ved booking gennem virksomhed påregnes moms. 

Booking

Der findes udvalgte dage hvor der kan bookes tider efter kl.17 og det er også muligt at bestille en coaching hjemme hos dig selv.

Ved kørsel på sjælland udenfor København tillægges 50 kr. for hjemme session. Ved kørsel uden for sjælland aftales det fra gang til gang.

Tider bookes via telefon 41640947 eller på email:katrine@herforthexecutive.dk

Virksomheder

Virksomhedsforløb, trivselsmålinger, workshops, foredrag & stresspolitikker skræddersys specifikt og tilbud kan tilsendes ved at ringe på 41640947 eller sende en e-mail til: katrine@herforthexecutive.dk

 

 

RING 4164 0947 for yderligere information

Referencer

Jeg arbejder både med privat coaching og virksomheds foredrag, workshops & kurser. Nedenfor kan du læse et par kommentarer fra nogle af mine kunder

“Jeg har i forbindelse med min karriere ladet mig coache af Katrine og må sige at Katrine er en fantastisk coach. Sikkert, trygt og meget professionelt blev jeg hjulpet på vej til konklusioner og nye mål, som jeg kan arbejde videre med. Katrine hjalp mig til at nå frem til en lang række erkendelser og få sat tankerne i system. Jeg vil ikke tøve et sekund med at bruge Katrine igen og ved jeg kommer til det. Derfor får  hun  mine varmeste og bedste anbefaling.(Sidst men ikke mindst er der kun tilbage at sige ….. hyr hende.) “.

Søs Noiesen – Redaktionschef

“Som nyuddannet med store ambitioner og fart over feltet, har jeg haft svært ved, at finde ud af hvor og hvordan jeg gerne vil starte min karriere. Jeg har været meget optaget af, at finde et job eller en virksomhed, der passer til mine personlige kompetencer og ønsker. Katrine har hjulpet mig med at få den store drøm brudt ned til nogle delmål. I stedet for at rende rundt og klargøre hvordan min situation skal se ud når jeg er midt i fyrrerne – er jeg begyndt at tænke over, hvilke kompetencer jeg gerne vil have i løbet af det næste år. Jeg blev straks mere målrettet i min søgning, og der gik ikke mange uger før jeg skrev under på en ny kontrakt”.

Ida Støier, ledelseskandidat fra CBS

Jeg fik meget ud af workshoppen i forhold til at få vished om hvad der virker hvordan og hvorfor nogle ting er vigtige. Katrine har en dejlig selvtillid og glæde der smitter og gør at jeg tænker- det kan jeg sgu godt!”

Maria Holst – redaktionschef

 

Katrine er professionel, tydelig, sjov og deler ud af egne erfaringer. Hun er god til ikke at generalisere og kommer med mange brugbare konkrete eksempler.”

Jane Hemmingsen – produktionsleder

Tak for en virkelig god og velplanlagt workshop! Du fik lige styr på min værktøjskasse og jeg er SÅ klar til at være redaktionschef!God struktur – god formidling – godt tempo og vidende. Super godt og konstruktivt.”

Lise Augustenborg Skaarup – tilrettelægger & postproducer

Katrine er en super levende og kompetent underviser, med den store palette hun har af erfaringer indenfor stort set alle lag af TV produktionen=troværdig & autoritet. Hun har et vigtigt fokus i fht. workshoppen, der giver et fint overblik over hvordan man som leder vha struktur og indsigt i både sig selv og sine folk kan give plads til et LYSTFULDT arbejdsmiljø”

Anja Kvistgaard Marott – redaktionschef & instruktør

Herforth executive