Stress Coaching

Stress Coaching er til dig der søger en bedre balance i hverdagen.

Måske føler du tegn på at områder i din hverdag er for presset. Måske er du sygemeldt. Lige meget hvor du er i livet, hjælper jeg dig med at få et overblik og finde løsninger, du nemt kan gå igang med, så du kan få mere ro og balance i livet.

Hvis du føler det er fuldstændigt uoverskueligt, så fortvivl ikke. Det er her jeg som stress coach hjælper dig, så denne følelse hurtigt forsvinder og du kan få din energi og glæde igen.

Forløb

Et stress coaching forløb afhænger af din situation, men typisk vil det vare mellem 2-10 gange. Hver session tager 1-1,5 time og afholdes enten på klinikken eller hos dig privat.

Klinik adresse & booking

klik her for at komme til booking kalender

Hvis du søger en aktut tid eller en aften tid mellem 18-20, så kontakt mig på telefon 41640947

For at se kalenderen bliver du bedt om at oprette dig som bruger, men bare rolig dine oplysninger bruges ikke til andet end at du kan se kalenderen, reservere tid og afmelde eventuelle bookinger.

Der er kun adgang til klinikken med forudgående aftale.

Det er muligt at booke tider fredage kl. 14-18 samt lørdage kl.8-14 og du kan booke ved at benyttet linket ovenfor.

Du kan også sende en SMS/ringe til 41640947 eller email:katrine@herforthexecutive.dk

Klinikken ligger på Amagertorv 14B, 1160 København K, og er en del af det hyggelige Heart House på 4. sal. Gå gennem gården, lige ved siden af indgangen til Illums Bolighus og tag elevatoren op.

Kort om mig:

Jeg er certificeret stress coach & coach og har mere end 15 års erfaring som leder i det private erhvervsliv. Jeg arbejder som konsulent, coach og stress rådgiver.

Du kan læse mere i fanen “OM”, samt se mit fulde CV.

 

 

Ring 41640947 for yderligere information

Kontakt mig nu

Katrine Herforth
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Herforth executive