5-brugbare-spoergsmaal-hvis-samarbejdet-skal-styrkes

Styrk samarbejdet

Et velfungerende samarbejde betyder alverden for både god trivsel og udvikling af en virksomhed. Men det er ikke altid nemt at få samarbejdet til at fungere optimalt. Og det behøver ikke være fordi man ikke kan lide dem man arbejder sammen med. Ofte er det blot fordi travlhed i hverdage tager over og man glemmer at få snakket sammen om de vigtige ting.

Snak sammen om det gode

Nøglen til at styrke samarbejdet er at huske at snakke sammen. Anerkendende og positiv dialog er en nem og motiverende måde at få sat skub i det gode samarbejde.

Der er mange måder vi kan samarbejde på, og mange af os har en tendens til at kigge på det der ikke fungerer. Men jeg mener at det er endnu vigtigere at kigge på alt det der fungerer og få en snak om hvad man gerne vil have mere af i hverdagen.

Ved at kigge på det vi gerne vil have mere af, så skaber vi allerede fra start en positiv tilgang til vores samarbejde.

Vi anerkender at vi er gode til noget sammen og snakker om alt det vi gerne vil gøre mere af sammen. I stedet for at kigge på alt det negative.

Det kan kræve lidt tilpasning af alle at tænke sådan, men nedenfor er et link til 5 gode spørgsmål som måske kan sætte gang i en anerkendende dialog.

 

 

Herforth executive