Vil du investere i din egen fremtid?

invester

fra oplæg om at investere i din fremtid

Der er masser af hjælp at hente hvis du tør investere i din egen fremtid

Jeg holdt op med at investerer i mig selv som 8 årig, den aften hvor min mor døde mens jeg var alene med hende.

Jeg holdt op med at tro at det var en god ide at investere i noget som helst – hverken i mig selv eller i andre.

For min virkelighed blev pludselig fyldt med skam over at jeg ikke havde reddet min mor. Og med bevidstheden om at alting alligevel forsvinder en dag. Så hvorfor overhovedet investere?

Men problemet med ikke at turde investere i mig selv eller i andre mennesker, blev for mig at jeg blev mere og mere indadvent og trist. Og i starten af 20’erne begyndte jeg at få angstanfald.

Det gik langsomt op for mig at hvis ikke du selv vil invester i din fremtid – så er der ingen andre der KAN.

Det hele starter nemlig hos dig selv!

En magisk tryllestav

Du kan ikke forvente at andre kommer med en magisk tryllestav og tryller alle dine bekymringer væk.

Men hvis du er modig nok til at VÆLGE at investere i din egen tryllestav, så vil du hurtigt opleve at der er masser af hjælp at hente til at designe, bygge og pleje den.

Men det hele begynder med at DU selv vælger at ville investere.

Så da jeg kom midt i tyverne begyndte jeg at investere i mig selv, og begyndte at bygge min egen tryllestav.

Fra sortseer til jubeloptimist

Jeg besluttede mig for at ændre min livsindstilling radikalt og jeg valgte at gå fra sortseer til jubeloptimist. At det var tid til at tage “offer kappen” af og iføre mig “kriger tricot”.

Jeg valgte at arbejde med min skyld og angst, og at begyde at turde investere i både mig selv, min uddannelse og andre mennesker. Jeg valgte at det var op til mig at få det bedste ud af livet. Hver dag.

Det resulterede i at jeg i dag har en ukuelig optimisme på at livet bringer mig noget spændende. Noget jeg kan løse og som gør mig glad. At alle udfordringer kan løses hvis jeg vil arbejde med dem, og at jeg har styrken til at acceptere det der ikke kan fixes.

Følg din passion

Jeg valgte også at investere i uddannelse og arbejde – hvilket har givet mig mere end 20 år som kreativ ildsjæl & leder TV branchen.

Jeg investerede så at sige min sjæl på at få det bedste ud af livet. Sidste år valgte jeg så at tage yderligere et spring og investere hele mit arbejdsliv til at hjælpe andre med at gøre det samme.

Jeg sagde mit job som top leder op, og startede min egen virksomhed, hvor mit hoved fokus er at hjælpe andre med at investere i DERES fremtid.

Personligt og hos virksomheder gennem målrettet coaching og organisationsudvikling, hjælper jeg med hvordan man gennem tid, øvelser, erkendelser og opmærksomhed, kan få det bedste ud af livet.

Hvis du er modig nok til at begynde at investere i din fremtid, er der masser af hjælp at hente!

 

Herforth executive