Virksomheder

Hvis du skal optimere din virksomhedsvækst er det key at alle forstår den fælles vision og at motivationen er i top hos alle medarbejdere.

Udvikling af organisationen bør have vedvarende fokus og derfor tilbyder jeg bl.a. Ledelse 365, som er et skræddersyet forløb over et år, hvor der gives god tid til reflektion mellem 4 tilrettelagte moduler. Elementerne kan også bestilles enkeltvis som seminar element, workshop eller foredrag.

Hvad får du?

Du får bl.a. opdateret og udviklet kompetencerne i dit team, motiverede medarbejdere der føler sig værdsat, øget vækstmuligheder igennem innovative nye løsninger baseret på stærk team ånd, styrket loyalitet fra dine medarbejdere pga. involvering og forståelse af fælles vision.

hvorfor bruge Herforth Executive?

Du får erfaring der bygger på mere end 15 års ledelseserfaring fra top og mellemleder niveau i internationale og nationale virksomheder, hvor jeg har stået i spidsen for store projektstyringer, strategiske omstruktureringer, ansættelser, effektiviseringsprocesser, MUS & GROW samtaler, salg, ideudvikling og daglig ledelse. Jeg er certificeret  stresscoach og coach, og har arbejdet med coachende ledelse siden 2010, hvor mit fokus altid har været på det gode lederskab, motiverende medarbejderudvikling og virksomhedsvækst.

Alle mine produkter er funderet på den anerkendende og motiverende tilgang, hvor fokus er på succes historier og hvad der skal være mere af personligt, i fælleskabet eller i din organisation. Der arbejdes med at nå personlige mål, samt skabe vækst i virksomheder gennem bl.a. coaching, optimering af samarbejde i afdelinger, forebyggelse af stress og efteruddannelse indenfor ledelse og kommunikation.

Fokus er altid på at få mere af det der virker ind i hverdagen, og bringe motivationen op! Det skal være sjovt at gå på arbejde og når man har det sjovt er man også mere produktiv og derved skaber man yderligere vækst.

Læs mere om de forskellige produkt områder og kontakt mig for yderligere information & tilbud.

Ring 41640947 for yderligere information

Herforth executive