det er sjovt at gå på arbejde

Det skal være sjovt at gå på arbejde.

Dette er et af de råd jeg er vokset op med og som altid har været en del af mine overvejelser når jeg skulle til & fravælge arbejdspladser.

Og der er måske nogle der vil sige “skal det nu også det?” og JA det skal det. Måske ikke hele tiden og i alle opgaver. Men det skal grundlæggende være sjovt at gå på arbejde. Du skal yde til fællesskabet, så det bliver sjovt for andre at gå på arbejde. Det er vigtigt fordi vi bruger så ufattelig meget tid på jobbet og derfor betyder det alverden at vi skaber nogle gode, sunde og sjove rammer.

Dermed ikke sagt at der finde kedelig opgaver og “rugbrød”, men det er en del af arbejdslivet. Jeg har været heldig i mine 22 år på arbejdsmarkedet og jeg har fundet ligesindede der alle har bidraget til det gode arbejdsmiljø.

På linket nedenfor kan du læse et interview med mig om hvorfor jeg startede som selvstændig og hvordan passion & det at skabe “en sjov arbejds hverdag” altid har fyldt i mit liv.

Det skal være sjovt at gå på arbejde!

Herforth executive